Logitech tastatura idealna za igrice

Novi Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard odlikuje se mehaničkim dugmićima velike brzine koji ne prave buku i podesivim pozadinskim osvetljenjem podeljenim na dve zone za brzo i tiho igranje igara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.10.2012.

17:39

Default images

Kompanija Logitech predstavila je najnoviji dodatak svojoj liniji proizvoda visokih performansi za igranje igara serije G: Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard.

Dizajnirana da vam pomogne da se koncentrišete na igru, ova tastatura je testirana i podešena da pruži ono što ljubitelji igara žele: minimalna ometanja, brzu reakciju i kompletnu kontrolu.

"Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard je napravljena da zadovolji specifične potrebe ljubitelja igara", izjavio je Mark Staret, viši menadžer za globalne proizvode u Logitechu. "Ovu tastaturu su testirali profesionalni igrači, partneri, proizvođači i obični igrači kao što sam ja, kako bismo dobili mehaničku tastaturu za igranje igara koja premašuje očekivanja."

Mehanički dugmići ove tastature reaguju maksimalnom brzinom na pritisak od 45g sa udaljenosti od 4mm, i optimizovani su za brz unos komandi. Pored toga, ispod svakog dugmića je ugrađen prsten koji znatno smanjuje ometajuću buku prilikom korišćenja tastature, bez ikakvog uticaja na brzinu reakcije.

Tastatura je prošla rigorozan proces testiranja kako bi se obezbedila izdržljivost, tako da njen životni ciklus iznosi najmanje 50 miliona pritisaka dugmića.

Cela tastatura ima belo pozadinsko LED osvetljenje sa četiri nivoa jačine svetlosti koje može da se isključi. Za bolju vidljivost WASD i dugmića sa strelicama, njihovo osvetljenje može da se podešava nezavisno od ostalih delova tastature.

Zahvaljujući unapređenom Logitech softveru za igre, G-dugmići na tastaturi mogu da se podese za složene makroe i Lua programerski jezik za igre – i tokom igranja i unapred – na do 18 pojedinačnih funkcija po igri. Pored toga, svaki od 110 dugmića može da se koristi zajedno sa drugim, a 26 dugmića može da se pritiska istovremeno, kako bi se složene komande vršile sa savršenom preciznošću.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard je kompatibilan sa operativnim programima Microsoft Windows 7 i Windows Vista i očekuje se da bude kompatibilan i sa verzijama koje će biti uvedene u narednom periodu.

"Prvi veliki događaj na kom sam koristio ovu Logitech tastaturu bio je u MLG Summer Areni", izjavio je NYJacky, igrač tima Team Curse. "Posle turnira sam proverio koliko pogodaka sam imao i video da ih je bilo više nego inače. Obično vam je potrebno neko vreme da se naviknete na tastaturu, a kod ove od prvog trenutka imate osećaj da ste je oduvek koristili. Više nikad neću koristiti nijednu drugu."

Očekuje se da Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard bude dostupan u SAD i Evropi početkom novembra 2012.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: