Motorola zvanično Googleova

Akvizicija kompanije Motorola Mobility od strane kompanije Google zvanično je završena.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2012.

15:46

Default images

U saopštenju objavljenom na zvaničnom blogu izvršni direktor Googlea, Leri Pejdž, rekao je da je uzbuđen što je proces završen.

"Motorola je sjajna američka tehnološka kompanija koja je pokrenula mobilnu revolucija sa osamdesetogodišnjom istorijom u inovacijama, među kojima je i kreiranje prvog mobilnog telefona", rekao je Pejdž.

On je objavio i da Sanjay Jha, koji je bio izvršni direktor ove kompanije sada će mesto ustupiti dugogodišnjem Google zaposlenom, Denisu Vudsajdu, koji je novi CEO Motorola Mobility.

"Mnogi korisnici koji danas dolaze onlajn možda nikada nisu koristili desktop mašine", kaže Pejdž, "zato je ovo odlično vreme za biti u mobilnom biznisu i zazo sam siguran da će Denis i tim u Motoroli stvarati nove generacije mobilnih uređaja koje će unaprediti naše živote u narednom periodu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: