Ipak će biti Gingerbreada za Desire

Ovog jutra internet su preplavili komentari razočaranih korisnika na vest da, iako je bilo obećanja, HTC ipak neće omogućiti zvaničnu nadogradnju na 2.3 verziju Androida.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2011.

15:22

Default images

"Žao nam je što moramo da vas obavestimo da smo morali da prihvatimo da ovaj uređaj jednostavno nema dovoljno memorije kako bismo omogućili Gingerbread i zadržali HTC Sense na Desireu. Iskreno žalimo zbog razočaranja koje ova vest može izazvati", rečeno je se u zvaničnom saopštenju.

Međutim na zvaničnoj HTC UK Facebook strani, pre sat vremena pojavila se drugačija informacija.

"Nasuprot onome što smo rekli ranije, ipak ćemo omogućiti nadogradnju na Gingerbread za HTC Desire". Isto je nešto kasnije objavljeno i na lokalnoj HTC strani.

Iako je najpre rečeno da su programeri neuspešno mesecima radili na tome da omoguće prelazak na verziju 2.3, izgleda da je glasno nezadovoljstvo korisnika učinilo da se odluka promeni.

Desire svakako ima onoliko memorije koliko ima, a koje su rešenje u poslednjih par sati iz HTC-a našli, trenutno nije poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: