Tehnopolis

Petak, 07.11.2014.

15:35

LG sprema telefone sa imenima G Chocolate, G Black i G Plus?

LG je nedavno podneo zahteve za patentiranje novih imena, koja bi se mogla koristiti za dolazeće smartfone kompanije. Imena, koja su otkrivena, uključuju LG G Chocolate, LG G Black, LG G Black Slim, LG G Black Sound i LG G Plus. Sva zaštitna imena pokrivaju širok spektar proizvoda, od mobilnih telefona do tableta i nosivih uređaja.

Izvor: B92

Default images

Foto: Kārlis Dambrāns/Flickr.com

Pre nekoliko godina, LG je imao Black seriju telefona, koja je uključivala modele LG Chocolate, LG Shine, LG Secret i LG New Chocolate BL40 (na fotografiji - testiran na Benchmarku pre pet godina).

Stoga se može pretpostaviti da bi makar G Chocolate i G Black mogli biti iskorišćeni kao imena novih telefona.

Naravno, ne iskoriste se sva imena koja se zaštite patentom na pravim proizvodima. Međutim, matrica sa novim imenima se poklapa sa nedavno lansiranim LG smartfonima, kao što su LG G Vista ili LG G Pro.

U prošlom tromesečju, LG je prodao 16,8 miliona smartfona, tako da je sad odlično vreme za nove telefone koji će dodatno poboljšati prodaju.

Izvor: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: