Otkriven rani gejmplej za Beyond Good and Evil 2

play.co.rs/2018/05/otkriven-rani-gejmplej-za-beyond-good-and-evil-2/Beyond Good and Evil 2 nam je Ubisoft predstavio na prošlogodišnjem E3 sajmu, što nas je jako oduševilo, a potom je usledio period tokom kojeg smo dobili jako malo informacija o tome šta developeri rade i kako igra napreduje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2018.

11:22

Otkriven rani gejmplej za Beyond Good and Evil 2

Međutim, nedavno održani strim nam otkriva na čemu se to radi u Ubijevim studijima zaduženim za ovaj projekat, gde imamo i komentare developera i producenata.

Video koji možete pogledati ispod prikazuje pre-alpha gejmplej iz igre, kao što je kretanje i letenje karaktera, početni borbeni sistem i upravljanje letelicama, piše Play.

Naravno, u pitanju je rana faza igre, tako da možemo očekivati i razne izmene u načinu na koji igra funkcioniše

Više detalja, a nadamo se i neki doteraniji trejler, možemo očekivati na E3 2018 i Ubisoftovoj prezentaciji, dok je očekivani datum izlaska i dalje nepoznanica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: