Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 03.05.2011.

12:57

Aman nije spreman za penziju

Četvorostruki olimpijski šampion u ski skokovima Simon Aman izjavio je da nije spreman za povlačenje i da će nastaviti karijeru.

Izvor: B92, AFP

Autor:B92, AFP

Default images

“Plamen još uvek gori”, rekao je Švajcarac, koji je prošle godine najavio da će po završetku ovogodišnjeg takmičenja u Svetskom kupu razmisliti o penziji.

Pre godinu dana sam rekao da ću odluku doneti kada vidim kako ću proći na Svetskom prvenstvu u Oslu. Iako sam imao probleme sa leđima na početkom sezone, neizmerno sam uživao i osećam da još uvek mogu da se nosim sa teškim trenucima”, istakao je Aman.

Aman, koji će u junu napuniti 30 godina, nije otkrio da li planira da se takmiči do Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine kako bi pokušao da osvoji još neku medalju posle četiri zlata osvojenih u Vankuveru prošle godine i Solt Lejk Sitiju 2002. godine.

Švajcarac je prošle godine osvojio Kristalni globus, ali je ova sezona prošla u znaku Tomasa Morgenšterna, koji je trijumfovao u Svetskom kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

43 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu