Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 17.02.2009.

22:53

Vojvodina povela u finalnoj seriji

Hokejaši novosadske Vojvodine poveli su u finalnoj seriji plej ofa Panonske lige pobedom nad ekipom Partizana, 5:4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli', koji su u plej of ušli kao prvoplasirana ekipa, delovali su na momente nezainteresovano a gosti su igrali borbeno i zasluženo došli do vođstva u seriji. Pobednik regionalne lige postaće tim koji prvi dođe do tri pobede. Druga utakmica finala igra se u Novom Sadu, najverovatnije u petak.

Partizan - Vojvodina 4:5 (1:3, 1:0, 2:2)
Gabrić, Gavriljuk 2, Butočnov - Furnije 2, Sretović, Jerković, Milošević

Novosađani su rano došli do vođstva od 2:0, kasnije i do 3:1, a onda je Partizan stigao do izjednačenja posle dve dobre solo akcije. Još jednom je ekipa Vojvodine stigla do dva gola prednosti, strelci su bili Furnije i Jerković, a Partizan je uspeo igrajući bez golmana da stigne do 4:5 ali ne i do izjednačenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

43 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu