Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 02.03.2007.

21:15

Partizan poveo u finalnoj seriji

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Hokejaši beogradskog Partizan Marba ostvarili su prvu pobedu u finalnoj seriji plej ofa. 'Crno-beli' su u beogradskoj dvorani 'Pionir' savladali ekipu Vojvodine sa 5:2 (2:0, 0:2, 3:0). Prošlogodišnji šampion je došao do prednosti u finalnoj seriji zahvaljujući boljoj igri u finišu utakmice.

U prvoj trećini pogađali su Gabrić i Bojan Janković, a u drugom periodu igre Vojvodina je bila znatno bolji tim. Slovak Fedor branio je sjajno ali su Džejkob i Milosavljević postigli golove za 2:2. Deset minuta Vojvođani su bili bez Džejkoba koji je zaslužio kaznu za nesportsko ponašanje.

U poslednjih 20 minuta razigrali su se Štefik i Štefanek, strelci trećeg i petog gola na utakmici za domaći tim, još jedan gol postigao je Gabrić.

Druga utakmica finala plej ofa igra se u utorak u Novom Sadu, a, kao i u polufinalu, igra se do dve pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

47 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu