Nova vest
Tenis

Subota, 19.06.2010.

17:43

Venus sanja novo finale sa Serenom

Američka teniserka Venus Viliajms izjavila je da sanja novo vimbldonsko finale sa svojom sestrom Serenom.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Vilijamsove su se do sada u finalima Vimbldona sastale četiri puta, tri puta je bolja bila Serena, a one su u prethodne dve godine bile finalistkinje. “Bilo bi divno za nas kada bismo stigle do finala i u singlu i u dublu. Prethodne dve sezone bile su sjajne za bilo koga sa prezimenom Vilijams, volela bih da ponovo to imamo”.

Venus je napunila 30 godina, ali oseća da igra bolje što je starija.

“Ljudi su sada spremni da prihvate da možete da igraš tenis znatno duže. Pre se nije igralo posle 27. godine, ali ovo je doba kada najbolje razumete igru. Zapravo je prednost biti u ovoj fazi karijere”, dodala je starija Vilijamsova.

Venus objašnjava zašto je to tako.

“Što više imaš pobeda, što više imaš poraza, to više ulaziš u srž igre. Veoma je jednostavno. S obzirom koliko godina sam igrala, logično je da bolje razumem igru”.

Vilijamsovoj sledi 50. učešće na nekom od Gren slem turnira.

“To je fantastično i uzbudljivo. Profesionalci su veoma zavisni od tenisa, svako ko voli tu igru načini je delom svog života. Ja sam jedna od tih osoba, ‘navučena’ sam na tenis, a posebno na Gren slem turnire”.

Venus, koja se u prvom kolu sastaje sa Rosanom de los Rios, kaže da nije detaljno proučavala žreb.

”Ne volim to da radim jer ništa nije zagarantovano, glavno je da se koncentrišem na svoju igru i da idem iz meča u meč. Naravno, volim ovu podlogu i pomaže mi što sam imala u prošlosti dosta uspeha. Biću spremna”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu