De Brejne probušio mrežu, Siti "petardom" ispratio Svonsi

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Svonsi u 35. kolu Premijer lige sa 5:0 na Etihadu.

Izvor: MLJ

Nedelja, 22.04.2018.

19:40

De Brejne probušio mrežu, Siti
Getty images

Mančester siti je dominirao od početka do kraja utakmice, a njegovi igrači su razgalili navijače i menadžera Pepa Gvardiolu sa nekoliko lepih poteza.

Pre svega udarcem i spektakularnim pogotkom Kevina de Brejnea koji je u 54. minutu probušio mrežu rivala za 3:0.

David Silva je već u 12. minutu doneo prednost Sitiju, duplirao je Rahim Sterling četiri minuta kasnije.

Četvti gol za "Građane" daje Bernardo Silva posle promašenog penala Gabrijela Žesusa u 64. minutu, a Žesus je uspeo da se i sam upiše u strelce u 88. minutu.

Na ovom meču se posle povrede vratio i Bendžamin Mendi koji je u 75. minutu pozdravljen ovacijama kada je zamenio Fabijena Delfa.

Siti je još ranije obezbedio i proslavio titulu prvaka Engleske ali su Gvardiolini momci sada osvojili 90. bod i ostvarili 29. pobedu u prvenstvu.

Bliže se i brojci od 100 golova jer trenutno imaju 98 postignutih. Svonsi je na ivici zone ispadanja sa 33 boda na 17. mestu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: