SOFA – besplatni sport za studente

Svi student i mladi od 18 do 25 godina koji žele da se bave sportom i fizičkom aktivnošću to mogu da urade preko organizacije SOFA potpuno besplatno.

Izvor: JT

Sreda, 22.04.2015.

15:49

Default images

Ta organizacija je pokrenuta početkom 2014. godine sa željom da se mladima omogući da se bave sportom kada oni to žele i kada imaju slobodnog vremena.

SOFA studentima omogućava besplatnu rekreaciju, ali i mogućnost mladim sportskim stručnjacima da pokažu svoja znanja i veštine kroz aktivno učešće u organizovanju i sprovođenju sportskih aktivnosti.

Organizacija ima podršku Ministarstva omladine i sporta, a sportske aktivnosti održavaju se u Republičkom zavodu za sport na Košutnjaku svakog dana. Danas SOFA ima više od 3.000 registrovanih korisnika i taj broj je iz dana u dan sve veći.

Zbog sve većeg interesovanja, u saradnji sa Ministarstvom, SOFA ima u planu da do kraja ove godine krene sa organizacijom sportskih aktivnosti na još četiri lokacije u Beogradu, kao i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

U okviru programa, mladima i studentima je omogućeno da se besplatno okušaju u sledećim sportovima: basket, mali fudbal, fudbal na pesku, odbojka na pesku, rukomet na pesku, fudbalica, vaterpolo, rukomet, odbojka, košarka, fudbal, fudbalski tenis, skvoš, tenis, fudbalska odbojka, badminton, stoni tenis, biciklizam, orijentiring, kros, trčanje, plivanje, joga, aerobik, pilates i salsa.

Svi zainteresovani, željni rekreacije i sportskih aktivnosti mogu da se registruju preko SOFA i pridruže već aktivnim studentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: