Bandalovski: 100 Bugara na derbiju

Fudbaler Partizana Ivan Bandalovski smatra da je samo "Superklasiko" između Boke i Rivera veći derbi od "Večitog", te da će ga bodriti 100 Bugara.

Izvor: B92

Sreda, 22.04.2015.

15:34

Default images
foto: StarSport

Bandalovski očekuje pobedu na svom derbiju u derbiju, u subotu od 18 časova na stadionu Rajko "Mitić".

"Slušao sam o rivalitetu Partizana i Zvezde, znam da je reč o jednom od najvećih derbija sveta. Možda je jači samo onaj u Buenos Arijesu između Boke Juniors i River Plejta. U poređenju sa sofijskim, između CSKA i Levskog, ovaj je bolji", rekao je Bandalovski.

Sedam kola pre kraja sezone u Jelen Superlige, lider Partizan ima pet bodova više od Zvezde.

"Verujem u pobedu Partizana. Imamo dobru ekipu, raspucane napadače, (Ivana) Šaponjića i (Andriju) Živkovića koji su ušli u formu u pravi čas i stvarno ne vidim razlog zašto bi bilo drugačije. Mnogo želimo pobedu, jer nije isto plus pet i plus osam. Ova druga varijanta je nešto za šta živimo. Tako mora biti", rekao je Bandalovski.

Desni bek Partizana naveo je i da ne zna nijednog igrača Zvezde.

"Što se Crvene zvezde tiče, ne znam nijednog njenog igrača. Jednom sam gledao utakmicu tog kluba i, evo, ne mogu da se setim ni kako su igrali, ni kako se zovu fudbaleri Zvezde", rekao je Bugarin.

Bandalovski, koji je i debitant u "večitom derbiju", naveo je da jedva čeka da oseti atmosferu o kojoj je do sada samo slušao.

"Dobio sam dosta informacija i od mog prethodnika u Humskoj Ivana Ivanova, tako da sam potpuno spreman za duel sa Crvenom zvezdom. Prisustvovao sam košarkaškim mečevima Partizana, bio i na nedavnom derbiju u Pioniru i za mene su grobari najbolji navijači na svetu. Zbog njih moramo da pobedimo u subotu", kazao je Bandalovski.

Bugarin očekuje i veliku podršku svojih zemljaka u subotu.

"I neće "grobari" biti sami, jer su oni zbratimljeni sa pristalicama CSKA, a pošto su neki od njih moji prijatelji, evo vam informacija – oko 100 navijača bugarskog tima dolazi da nas bodri u subotu. Naravno, zbog mene", dodao je bugarski fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: