Salata na Maksimiru?

Ekipa Dinama narednih dana, dovešće trojicu fudbalera iz inostranstva, a dvojica stižu iz Slovana iz Bratislave.

Izvor: B92

Sreda, 18.08.2010.

12:57

Default images

Kako prenose hrvatski mediji, potpredsednik zagrebačkog kluba Zdravko Mamić bio je u Bratislavi na utakmici sa Slovačkom, a put je iskoristio kako bi pokušao da dogovori transfere dvojice slovačkih reprezentativaca, napadača Jakub Silvestra, i defanzivca istog kluba Kornela Salatu.

Tandem fudbalera Slovana igrao je protiv Crvene zvezde , a Salata je ostao u lošoj uspomeni crveno-belima i zbog gola koji je postigao na Marakani.

Treće pojačanje koje bi moglo da dođe u Maksimir nakon dolaska (novog i najskupljeg trenera u istoriji kluba) Vahida Halilhodžića je senegalski 25-godišnji napadač Baje Djibi Fal. Senegalac je napadač moskovske Lokomotive, koji trenutno igra kao pozajmljen igrač u norveškom Moldeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: