Mladen Božović odlazi u Videoton

Mladen Božović, reprezentativac Crne Gore i do ovog leta golman Partizana, karijeru će nastaviti u mađarskom Videotonu, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 03.06.2010.

10:01

Default images

Božović je u Mađarskoj, očekuje se da u četvrtak prođe lekarske preglede i potpiše ugovor sa klubom koji je prethodnu sezonu završio na drugom mestu.

Božović je u Partizan došao u januaru 2008. i sa 'crno-belima' osvojio tri titule šampiona i dva nacionalna kupa. Branio je na ukuno 119 mečeva, reprezentativac Crne Gore do sada je bio osam puta.

Sportski žurnal navodi da je obeštećenje za Božovića 400.000 evra.

Partizan se ovog leta 'odrekao' i ostalih golmana, sa Darkom Božovićem je raskinut ugovor a Aleksandar Radosavljević je na transfer listi.

Kao moguće pojačanje ponovo se pominje Jovanić iz Spartaka, a u Humsku se vraća mladi reprezentativac Živko Živković.

Rasing kupuje Petrovića?

www.partizan.rs
Reprezentativac Srbije Radosav Petrović nastaviće karijeru u Rasingu iz Santandera, pišu beogradski mediji.

Predsednik kluba iz Santandera Fransisko Pernija dolazi u Beograd sa menadžerom Zoranom Vekićem a očekuje se da se član Primere i prvak Srbije lako dogovore o transferu.

"Čim dolazi predsednik kluba namere su ozbiljne ali nećemo da prognoziramo ishod," rekao je za Sportski žurnal generalni sekretar 'crno-belih' Darko Grubor, "Ako donose bankarske garancije, dobro su došli."

Predstavnici Rasinga u Beogradu će ostati do subote a Petrovića će gledati i na utakmici Srbija - Kamerun.

Petrović je bio predmet razgovora Partizana i Sportinga iz Lisabona ali su Portugalci ponudili 2.500.000 evra što nije bilo dovoljno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: