Subota, 24.04.2010.

13:10

Mesi "otima" Runiju Zlatnu kopačku

Zvezda Barselone Lionel Mesi nada se da će nastaviti da postiže veliki broj golova do kraja sezone, kako bi "ugrabio" Zlatnu kopačku ispred Vejna Runija.

Izvor: AY

Default images

Oba fudbalera su blistala u svojim timovima ove sezone i nalaze se u vrhu najboljih strelaca Evrope. Mesi pritom ima svega gol manje od Runija, koji je do sada postigao 26 golova u Premijer ligi, jedan više od Didijea Drogbe. Mesiju najviše ide u prilog to što su u Premijer ligi ostala tri kola, dok će se do kraja Primere igrati još pet mečeva.

"Bilo bi divno osvojiti Zlatnu kopačku. Pogledao sam listu strelaca i mislim da je senzacionalno što sam postigao više golova od Drogbe, ali biti i na svega jedan gol od Vejna Runija je ogromno dostignuće. Runi je odlični napadač i imao je fenomenalnu sezonu", rekao je Mesi povodom liste najboljih strelaca "starog kontinenta".

Klubovi sve trojice fudbalera, Barselona, Mančester Junajted i Čelsi, nalaze se u konkurenciji da osvoje šampionate u Španiji, odnosno Engleskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: