DV: "Ni PAO nije pustio Marusi"

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle pobede nad Bosnom da ne bi bilo fer da su 'crno-beli' pustili Sarajlije da trijumfuju kako bi ostali u ligi.

Izvor: B92, kosarka.rs

Ponedeljak, 15.03.2010.

23:14

Default images

"Dozvolili smo Šehoviću da se raspuca i dovede Bosnu na rub pobede. Iskreno se nadam da će Bosna ostati u NLB ligi jer je zaslužila. Mi smo bili u istoj situaciji kada smo čekali rezultat Panatinaikosa protiv Marusija i ne bi bilo pošteno da smo pustili Bosnu", izjavio je Vujošević.

"Bosna je uspela da iskoristi našu fizičku iscrpljenost i odigra veoma dobru odbranu. U svakom trenutku su znali na kome da prave faul i biraju ko će da izvodi slobodna bacanja. U takvoj uskoj odbrani nismo se najbolje snašli. Bosna je ispucala svoju dozu nesreće posle FMP-a u Železniku i sada protiv nas. Nismo imali dobu realizaciju na početku utakmice, što je moglo da nas košta", dodao je trener Partizana.

Iako nije imao previše zamerki na suđenje tokom meča, Vujošević je jednu odluku ipak izdvojio:

"Tri sekunde pre Božićeve trojke bio je faul nad njim, ali ga sudija nije svirao. Srećom, Božić je kasnije pogodio i doneo nam produžetak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: