Auto udario Rnjakovića na treningu

Nekadašnji olimpijac i reprezentativac Srbije u biciklizmu Mikoš Rnjaković povredjen je za vreme treninga u nedelju na starom obrenovačkom drumu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 15.03.2010.

17:03

Default images

Rnjakoviću je u Urgentnom centru utvrđeno naprsnuće ključne kosti i osmog rebra, ali je on, kako kaže njegov trener Radomir Pavlović, pušten na kućno lečenje. "Na Mikoša je, dok je završavao trening, otpozadi naleteo vozač automobila i bacio ga u jarak. Vozač je prešao na drugu stranu puta i takodje svojim vozilom sleteo u jarak", rekao je Pavlović.

Policija će naknadno utvrditi uzrok nesreće.

Rnjaković je ove godine nameravao da u dobroj formi dočeka sezonu i već ima nekoliko hiljada kilometara ’u nogama’, ali ovaj incident će mu sigurno pokvariti planove.

Rnjaković je učesnik Olimpijskih igara 1992. u Barseloni, četvorostruki pobednik Trke kroz Srbiju (1985, 1990. 1991, 1996) pobednik Trke kroz Vojvodinu 1990, učesnik svetskih i evropskih šampionata, balkanski šampion 2000, pobednik etape na trci ’Setimana Bergamaska’ i vlasnik 27 titula šampiona Jugoslavije u raznim disciplinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: