Ljubičić za penziju i Split

Ivan Ljubičić još jednom ponovio da je završio sa nastupima za Dejvis kup selekciju Hrvatske, ali i dodao da meč sa Srbijom mora da se igra u Splitu...

Izvor: B92, Veèernje novosti

Sreda, 10.03.2010.

12:39

Default images

Najiskusniji hrvatski teniser Ivan Ljubičić, potvrdio je da se neće vratiti u Dejvis kup reprezentaciju, da je sa njegovim nastupima za nacionalni tim završeno, ali da ako Hrvatska želi da prođe u polufinale, mora da igra u Splitu:

Susret Hrvatske i Srbije mora se igrati u Splitu, tamo je atmosfera uvek fantastična. I ja sam je osetio 2005. godine kada smo osvojili Dejvis kup. Mislim da želje Srbije nemaju osnove i da ITF neće odbiti Split kao domaćina” izjavio je trenutno drugorangirani hrvatski teniser Ivan Ljubičić.

On je dodao da se neće vratiti u reprezentaciju, i da ga u toj odluci neće pokolebati ni veliki izazov i veliki meč sa Srbijom

Završio sam reprezentativnu karijeru i neću se predomisliti” izjavio je Ljubičić, a prenose hrvatski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: