Olimpija savladala Partizan

U petnaestom kolu Slohokeja, hokejaši Partizana su se u ljubljanskom Tivoliju sastali sa Olimpijom, a utakmica je završena tesnom pobedom domaćeg tima od 3:2.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2009.

22:57

Default images

Rezultat po trećinama je bio: HK Olimpija - HK Partizan 2:1,1:0,0:1. Golove za Partizan postigli su Marko Milovanović i Boris Gabrić, dok su strelci za Olimpiju bili Sefić, Zagorc i Bašić.

Crno beli hokejaši su slobodni u subotu, jer su ranije odigrali utakmicu šesnaestog kola sa Stavbar Mariborom, savladavsi ovu ekipu rezultatom 4:2.

Hokejaški klub Partizan u sezoni 2009/10. učestvuje u prestižnoj slovenačkoj hokejaškoj ligi, u kojoj ove godine uz hrvatske klubove Mladost i Medvešćak, prvi put učestvuju i igraci Graz 99ers-a iz Austrije. Ova pojačanja cine slovenačku ligu jakim međunarodnim takmičenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: