Vojvodina - Partizan, druga runda

Hokejaši Vojvodine i Partizana sastaju se u petak od 19.30 u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa Panonske lige.

Izvor: B92

Petak, 20.02.2009.

10:54

Default images

U prvom meču u Beogradu Novosađani su priredili iznenađenje i pobedili su sa 5:4. Finalna serija igra se na tri pobede. Jedan od najboljih hokejaša Vojvodine Mark Furnije očekuje da njegov tim napravi još jedan korak ka tituli.

"Odradili smo veliki posao u Beogradu i iznenadili favorita. Posle startnog vođstva od 3:1 nismo ustuknuli. Ta pobeda nam mnogo znači, i pravi je podstrek pred drugi finalni meč. Ipak, ta pobeda nas ne sme poneti. Moramo u duel ući hladne glave", rekao je Furnije.

Sa druge strane, Partizan će nakon neočekivanog poraza pokušati da se iskupi 'brejkom' u Spensu. "Crno-beli" su u finalnu seriju ušli kao favoriti jer su regularni deo takmičenja završili na prvoj poziciji. Kapiten Partizana Bogdan Janković nada se da će njegov tim odigrati bolje u drugoj utakmici.

"U prvom meču smo se dosta brzo našli u zaostatku. Već u 17. minutu blo je 3:1 za Vojvodinu, a otežavajuća okolnost bilo je i isključenje jednog igrača na 15 minuta. Ipak, uspeli smo da se konsolidijemo i izjednačimo u poslednjoj trećini. U finišu smo napravili katastrofalne greške dozvolivši protivniku da za sedam sekundi postigne dva gola", rekao je Janković.

Drugi meč finalne serije igra se u ledenoj dvorani novosadskog SPENS-a, uz besplatan ulaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: