Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 25.03.2013.

17:55

Savić podmladio tim za Španiju

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak od 13 igrača koji će putovati u Barselonu na duel sa Španijom u 5. kolu Grupe B Svetske lige.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

Srbija je već obezbedila prvo poziciju na tabeli i plasman na završni turnir u Čeljabinsku, pa će u glavni grad Katalonije će putovati podmlađeni sastav.

Debi u selekciji Srbije u Barseloni imaće braća Viktor i Strahinja Rašović, Nikola Eškert, Marko Matović i Dušan Marković.

Kapiten tima biće golman Gojko Pijetlović a pored njega u sastavu će se naći i Branislav Mitrović, Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dušan Mandić, Aleksa Šaponjić, Miloš Ćuk, Nikola Eškert, Nemanja Ubović, Boris Vapenski, Marko Matović, Dušan Marković i Nikola Dedović.

Srbija je do sada odigrala tri meča u ovoj sezoni Svetske lige i sa tri trijumfa obezbedila prvu poziciju u grupi B, u kojoj se takmiče samo tri ekipe zbog izostanka Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu