OSS dobio zvaničnu vodu i uštedeo novac

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i direktorka kompanije "Nova Sloga" potpisali su danas u Beogradu ugovor o saradnji u naredne tri godine.

Izvor: B92, Beta

Subota, 23.12.2017.

13:58

OSS dobio zvaničnu vodu i uštedeo novac
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Tim ugovorom je "Mg Mivela" postala zvanična voda Odbojkaškog saveza Srbije, odnosno svih nacionalnih reprezentacija.

"Ovo mnogo znači iz prostog razloga što je program odbojkaških reprezentacija, seniora i seniorki, veoma dugačak. Prošle godine su seniorke bile 155 dana na okupu, a muškarci 120. Dogodine će seniorke biti na okupu oko 180 dana, a muškarci 160 dana, tako da su potrebe i za vodom ogromne. Značajna sredstva ćemo uštedeti tako što ćemo dobiti vodu", rekao je Gajić u prostorijama Turističke organizacije Srbije u Beogradu.

Direktorka kompanije "Nova Sloga" Dragana Puzović je navela da veruje da će saradnja OSS i te kompanije biti veoma uspešna.

"Veoma se radujemo ovoj saradnji. Sigurna sam da će 'Mg Mivela' biti prava podrška našim sportistima u svim naporima koji ih očekuju narednih godina", rekla je ona.

Prirodna mineralna voda Mg Mivela je bogata magnezijumom u njegovom prirodnom obliku, koji je neophodan za normalan rad mišića, kao i za smanjenje zamora tokom i nakon fizičke aktivnosti.

"Mg Mivela" izvire u selu Veluće, kod Trstenika, odakle se crpi sa 86 metara dubine i flašira se u skladu sa najstrožijim svetskim standardima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: