Kafu i Stojanović donose 'ušatog' u Beograd

Najvažniji trofej u klupskom fudbalu, trofej Lige šampiona, narednog vikenda biće u Beogradu.

Izvor:

Sreda, 28.09.2016.

16:35

Kafu i Stojanović donose 'ušatog' u Beograd
Tanjug/AP

'Ušatog' će predstaviti, nekadašnji desni bek Rome i Milana, čuveni Brazilac Kafu i kapiten šampionskog tima Crvene zvezde iz Barija Stevan Dika Stojanović.

Kafu, koji je trofej osvojio sa Milanom 2007. i Stojanović, u subotu će izneti trofej pred Beograđane na Trgu republike, a dan kasnije biće izložen u TC "Ušće".

Posle svečanog otvaranja, dvojica slavnih fudbalera će izvođenjem početnog udarca označiti početak fudbalskog turnira "Lige malih šampiona" za najmlađe fudbalere.

Trofej Lige šampiona stiže u glavni grad u okviru "Ture trofeja Lige šampiona" koju predstavlja "UniKredit" banka, a prethodnih dana boravio je u Nišu, Subotici i Novom Sadu.

Na zvaničnoj konferenciji za medije, koja će biti održana u petak, sem Kafua i Stojanovića, govoriće i Mustafa Hasanagić, član Partizanova 'beba' – koje su 1966. godine poražene u finalu Kupa šampiona od madridskog Reala, zatim gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i predstavnici "UniKredit" banke i UEFA.

U petak uveče, za funkcionereUEFA, kao i ambasadore "Ture trofeja Lige šampiona" i goste biće priređen svečani prijem u Skupštini Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: