Broj komentara: 6

 1. Zato sto zna da nema sanse da mu u Torinu nameste zlatnu medalju.
  (Veca, 1. mart 2010 13:02)

  # Link komentara

 2. Očekujem ove zlurade komentatore ovde da se jave na vest o pobedi Kim Ju Na i da kažu kako ona nije zaslužila zlato jer nije izvela trostruki aksl, dok je drugoplasirana Mao Asada izvela čak DVA! Nego nešto vas slabo vidim tamo...

  Količina mržnje koja se ovde proliva prema Lajsačeku samo zato što je Amerikanac je prosto neverovatna... Pa nije on čovek kriv što je Pluščenko loše otklizao.

  Da je bilo obrnuto, da je Pluščenko osvojio zlato bez četvorostrukog skoka a Lajsaček srebro sa klimavim četvorostrukim i ostalim skokovima, i da je posle toga Amerikanac izjavljivao kako Rus ne zaslužuje zlato i dodelio sam sebi platinastu medalju, ovde ne bi moglo da se živi od ovih istih pljuvača koji bi osuli drvlje i kamenje za takvo bahato, uobraženo i bezobrazno ponašanje drugoplasiranog.

  Pluščenko je jedna uobražena primadona koja misli da zaslužuje da pobedi bez obzira na to kako je otklizao i bez obzira na to kako su drugi otklizali. Više treniranja a manje cmizdrenja pa možda sledeći put ako navežba te skokove i pobedi.
  (Milutin, 28. februar 2010 19:55)

  # Link komentara

 3. tacno tako....ispunio je svoj prljavi zadatak....koliko se samo radovao...sigurno ce u memoarima napisati kako to nije bilo licno vec zbog amerike
  (johnie, 27. februar 2010 11:26)

  # Link komentara

 4. E sad malo da se našalim, ali ne mogu da izdržim! Samo da on navežba četvorostruki skok, eto njega, čim pre, među takmičarima opet, e onda i ako padne, nije bruka, ostali su svi pali ili kiksnuli pre njega, a on već ima zlato na Olimpijadi tako da čemu žurba?!

  Da ne budem pogrešno protumačena, dugo pratim klizanje, nekada nije moglo da se zamisli ono što je sada, zamislivo, kada je sam proces suđenja u pitanju, pa se pitam da li je starije jaje ili kokoška! Ukoliko su toliko važni tehnički elementi, zbog čega postoji uopšte četvorostruki skok, ako ne da ga oni najhrabriji izvedu. Mislim da bi se i jedan Lambijel, ili Vir, naročito 'poraženi' Plušenko, postideli na led da stanu a da nisu probali. Eto, Takahaši isto, makar probao. Lajsaček je zaista većinom otklizao, čistije skokove od pomenutih, ali tako je onda i bilo ko mogao, bez presije i igrajući na 'siguricu'. Svima puo uspeha u nastavku karijere.
  (Borbena, 27. februar 2010 02:32)

  # Link komentara

 5. "bravo" majstore! ne bojis se poraza, ni slucajno...
  (klio, 27. februar 2010 01:47)

  # Link komentara

 6. Pa zašto bi se pojavljivao u Torinu?
  On je kao američka marioneta odradio svoje - zlato mu je namešteno, u Torinu bi samo pokazao da nije ni blizu tog zlata.
  (naše ime, 26. februar 2010 19:28)

  # Link komentara

četvrtak 30. jun 2022.

Medalje

  Država Zlatne medalje Srebrne medalje Bronzane medalje Ukupno
1. Kanada Kanada 14 7 5 26
2. Nemačka Nemačka 10 13 7 30
3. Sjedinjene Američke Države Sjedinjene Američke Države 9 15 13 37
4. Norveška Norveška 9 8 6 23
5. Južna Koreja Južna Koreja 6 6 2 14