Nova vest
Tenis

Petak, 09.09.2016.

19:16

Muratoglu: Serena je izgubila zbog povrede

Trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu istakao je povredu kao glavni uzrok eliminacije Amerikanke u polufinalu US Opena.

Izvor: AK

Autor: AK

Muratoglu: Serena je izgubila zbog povrede
Foto: Getty images

Bolja od Vilijamsove u Njujorku neočekivano je u dva seta bila Karolina Pliškova.

"Nemoguće je takmičiti se kada ne možete da se krećete. Zbog toga je promašila toliko udaraca, imala toliko grešaka, bila toliko spora", rekao je Muratoglu.

Vilijamsova navodno ima problema sa levim kolenom, a igračica i njen trener imaju različito mišljenje u vezi s tim kada se ona povredila.

Dok je Muratoglu rekao da je u pitanju sveža povreda, Amerikanka je istakla da je koleno mučilo i u ranijim mečevima na turniru.

Takođe, dok je Vilijamsova povredu istakla više kao mentalnu, nego fizičku blokadu, Muratoglu insistira da bi dobila 2-0 da je bila 20 odsto manje povređena.

"Sa adrenalinom na meču se nikad ne zna, ali je od početka bila očajna. Na kraju je pokušala da sveki poen završi vinerom", zaključio je Muratoglu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu