Nova vest
Tenis

Nedelja, 02.09.2007.

00:28

Zimonjić: "Bili su bolji u ključnim momentima"

Srpski teniser Nenad Zimonjić neočekivano je završio učešće na US openu već u drugom kolu, pošto su on i njegov partner Maheš Bupati poraženi od Kendrika i Kverija. Nenad je bio nezadovoljan porazom, a svoje viđenje meča izneo je u razgovoru sa izveštačem B92 Nikolom Olićem.

"Razočaranje je veliko, očekivali smo mnogo bolji rezultat. Žreb nam se otvorio, da smo dobili ovaj meč, imali bismo mnogo lakše protivnike u nastavku takmičenja. Kendrik i Kveri su nezgodni, zato što su odlični serveri. Mislim da smo igrali bolje, ali da su oni bilio skoncentrisaniji na brejk loptama, to je jedina razlika".

Izvor: NO SO

Autor:NO SO

Default images

Zimonjić je apostrofirao topovske sevise rivala kao jedan od ključnih faktora rane eliminacije.

"Bili smo pod pritiskom, jer smo znali da imamo lepe šanse da odemo dalje. Protiv tako dobrih servera dobijate malo šansi i morate da ih iskorsitite. Mi nismo uspeli i to je glavni uzrok poraza".

Nenad je potom izneo planove za naredni period i osvrnuo se na predstojeći meč Dejvis kupa sa Australijom.

"Vraćam se za Beograd, treba da uradim ozbiljne pripreme sa kondicionim trenerom Duškom Ilićem. Iskoristiću period pre i posle Dejvis kupa da malo više budem u Beograd, jer već 2 godine nisam ostao duže od nekoliko dana. Na kraju sezone ću ponovo trenirati u SAD- u. Sledeći je Dejvis kup sa Australijom, taj meč je od velikog značaja i za mene i za naš tenis. Na Masters neću ići jer ne igram više sa Santorom, verovatno bismo se plasirali da smo odigrali još nekoliko turnira, ali šta je tu je".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

15 h

U fokusu

Vidi sve