Nova vest
Tenis

Četvrtak, 22.06.2017.

13:15

Buntovnik koji je spiskao više od 100 miliona

Legendarni nemački teniser Boris Beker bankrotirao je u sredu zbog duga privatnoj banci "Arbutnot Lejtam" u iznosu od skoro četiri miliona evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Buntovnik koji je spiskao više od 100 miliona
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images For BMW

Advokati 49-godišnjeg Nemca podneli su zahtev sudu u Londonu da mu se omogući poslednja šansa za isplatu višegodišnjeg duga, ali je on odbijen.

Sudija Kristina Deret, koja je istakla da se setila kako je Beker igrao na terenima Ol Ingland klaba, sa žaljenjem je objavila da je odlučila kako nema dovoljno dokaza da će njegov "značajan" dug biti izmiren u skorijoj budućnosti.

Beker je peti na večnoj listi tenisera po zarada od turnira, a tokom karijere inkasirao je više od 110 miliona evra, što činjenicu da je bankrotirao čini još neverovatnijom. Takođe, u poslednje tri godine radio je kao trener Novaka Đokovića kada je Srbin dominirao na ATP turu i zaradio ubedljivo najviše novca.

Međutim, nisu ga koštali problemi na teniskom terenu i oko njih, već ono što je radio u privatnom životu, tako da ni pokušaj da se imanje na Maljorci stavi pod hipoteku u vrednosti od skoro šest miliona evra nije uspeo.

Kompletan tekst o slučaju Borisa Bekera pročitajte u našoj rubrici TEME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu