Nova vest
Tenis

Četvrtak, 04.12.2014.

14:06

Seleš i Sabatini ponovo na terenu

Monika Seleš i Gabrijela Sabatini igraće 10. marta egzibicioni meč "Povratak legendi" povodom 25 godina od prvog ženskog duela u istoriji u pet setova.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Legendarne teniserke ukrstiće rekete u njujorškom Medison Skver Gardenu, kao uvertira za meč izmedju Rodžera Federera i Grigora Dimitrva, prenosi današnji argentinski list "Klarin".

Bivša prva teniserka sveta Seleš je na istom mestu 1990. trijumfovala nad Argentinkom sa 6:4, 5:7, 3:6, 6:4, 6:2. Legendarne teniserke ukrstiće rekete u njujorškom Medison Skver Gardenu, kao uvertira za meč izmedju Rodžera Federera i Grigora Dmitrva.

Ovo će biti prvi susret Selešove i Sabatini posle 18 godina, a poslednji put trijumfovala je slavna jugoslovenska teniserka.

Sabatini se povukla iz profesionalnog tenisa 1996. godine sa 27 osvojenih titula, od kojih je jedan gren slem. Seleš je ušla u istoriju tenisa kao jedna od najvećih gračica svih vremena sa osvojena 53 trofeja, od kojih devet gren slemova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu