Nova vest
Tenis

Četvrtak, 13.11.2014.

23:01

Mari: Jasno je, nisam na tom nivou

Škot Endi Mari kazao je da je izuzetno razočaran načinom na koji je izgubio od Rodžera Federera u trećem kolu završnog Mastersa u Londonu (6:0, 6:1).

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Poraz 6:0, 6:0 nije mi se desio nikada u karijeri, možda jednom 6:0, 6:1 (od Novaka u Majamiju 2007). Veoma je razočaravajuće ovo što se dogodilo. Voleo bih da sam odigrao bolje. On je već obezbedio prolaz i bio je veoma opušten“, rekao je Mari.

“Pokušavao je neke udarce koje inače možda ne bi i sve mu je uspevalo – on je sposoban da ima takav dan. Igrao je toliko dobro, pobedio bi čak i da sam ja bio bolji“, dodao je Škot.

Na pitanje da li će ovakav poraz uticati na njegovo samopouzdanje u sledećoj sezoni, Mari je odgovorio:

“Ne mogu da vam kažem to dok ne počne sledeća godina, do tada neću igrati, ali ovo svakako nije lep način da se okonča sezona. Ali neću da pokušam da zaboravim ovaj meč, pokušaću da ga iskoristim kao motivaciju da promenim neke stvari. Imam šest-sedam nedelja da radim. Još sam daleko od nivoa Novaka, Rafe i Rodžera, to je jasno posle ovog meča, ali mnogo toga može da se promeni za nekoliko nedelja ili meseci“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu