Nova vest
Tenis

Nedelja, 24.11.2013.

08:07

Novak posetio čuvenu 'Bombonjeru'

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Argentini gde će učestvovati u oproštaju Davida Nalbandijana, a tu priliku iskoristio je da poseti čuvenu ’Bombonjeru’.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Đoković je na svom ’Fejsbuk’ profilu okačio sliku sa stadiona Boke Juniors, a tom prilikom dobio je i dres kluba iz Buenos Airesa.

“Uživao sam danas u obilasku Boca Juniors stadiona koji stvarno izgleda spektakularno. Kao veliki poštovalac fudbala, zahvalan sam ljudima iz Boke i San Lorenza sto su mi poklonili njihove dresove koje ću sa zadovoljstvom poneti kući kao sećanje na ovo lepo putovanje”, napisao je Đoković na svom ‘Fejsbuku’.

Novak, koji je u Argentinu otputovao da bi uveličao oproštaj Nalbandijana, dan ranije je sa Nadalom igrao tenis ispred čuvenog glečera Perito Moreno.

Đoković i Nadal već nekoliko dana borave u Južnoj Americi, a prva stanica bio im je Santjago, gde su uveličali oproštaj Nikolasa Masua.

Po završetku obaveza u Argentini, najbolji srpski teniser je najavio da ga očekuje tronedeljni odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu