Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.02.2012.

10:27

Klajv Oven vodi “Laureus” nagrade

Popularni engleski glumac Klajv Oven biće voditelj dodele “Laureus” nagrada, koja će biti održana u ponedeljak u Londonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pored njega, dodeli će prisustvovati i brojne zvezde šou biznisa, od kojih se izdvajaju model Bar Rafaeli, glumica Tendi Njutn i glumac Luk Vilson.

Ipak, oni će se sigurno naći u senci brojnih sportskih zvezda, među kojima će biti i Novak Đoković, inače favorit za titulu najboljeg sportiste na svetu.

Đokoviću su u toj kategoriji glavni konkurenti Lionel Mesi i Sebastijan Fetel. Pored njih trojice za tu nagradu nominovani su i Jusein Bolt, Dirk Novicki, Rajan Lohte, Kejsi Stoner, Alaster Kuk, Kadel Evans, Mark Kavendiš, Lin Dan, Ivica Kostelić, Peter Northug, Tedi Riner, Derik Rouz i Luk Donald.

Iako je dodela nagrada u ponedeljak, već je poznato i koje će sportske legende biti prisutne da uveličaju dodelu. Između ostalih tu će biti i Boris Beker, Franc Bekenbauer, Sergej Bubka, Bobi Čarlton, Emerson Fitipaldi, Martina Navratilova, Monika Seleš, Alberto Tomba i Katarina Vit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu