Nova vest
Tenis

Petak, 28.01.2011.

22:36

Vraneš: "Bez opterećenja" (video)

Fed kup reprezentacija Srbije petog i šestog februara u Novom Sadu igra sa Kanadom meč prve runde, a pripreme su u jeku.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Iako za srpsku selekciju neće nastupiti Jelena Janković i Ana Ivanović, selektor Dejan Vraneš veruje u Bojanu Jovanovski i ostatak tima.

"Svako ko igra u reprezentaciji daje maksimum, tako je i sa Bojanom. Uvek je bila na nivou i spremna je da i sada pokaže šta zna. Svaki meč će biti otvoren jer su Kanađanke dobre teniserke. Ulazimo u duel bez ikakvog opterećenja, mada nas zanima samo pobeda".

Bojana Jovanovski i Ana Jovanović trenirale su na terenima “Geneks impuls hola”.

“Trening je protekao odlično i sve je bilo super. Devojke se adaptiraju na podlogu, jer je važno da se priviknu na nju što pre zbog toga što je Ana radila na tepihu, a Bojana na betonu prethodnih dana”.

U srpskom taboru ipak se nadaju da će se Jankovićeva predomisliti i pridružiti timu.

“Jelena 12 godina igra za reprezentaciju, izgara na terenu za zemlju i čak i u trenucima kada je bila povređena ili bolesna, i kada su joj mnogi govorili da je bolje da zbog toga propusti FED kup, ona je želela da pomogne. Zato niko nema pravo bilo šta da joj prigovori, ako odluči da preskoči meč. Ipak, ukoliko se bude osećala dobro, više je nego dobrodošla u ekipu i bilo bi nam drago da se priključi”, zaključio je Vraneš za "Večernje novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu