Nova vest
Tenis

Četvrtak, 13.05.2010.

22:22

I Zimonjić i Nestor u četvrtfinalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner Kanađanin Danjel Nestor plasirali su se u četvrtfinale Mastersa u Madridu, u konkurenciji dublova.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Njih dvojica su u drugom kolu eliminisali Šveđanina Roberta Lindšteda i Rumuna Horija Tekaua sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3. Srpsko-kanadski par je do novog trijumfa stigao za 65 minuta i u narednoj rundi će igrati protiv Poljaka Lukaša Kubota i Austrijanca Olivera Maraha. Oni su prethodno savladali američki tandem Džon Izner/Sem Kveri sa 2:1, po setovima 6:0, 3:6, 10:4.

Pored Zimonića i Nestora koji su prvi nosioci i najveći favoriti na turniru u Madridu i Viktor Troicki se plasirao u četvrtfinale u konkurenciji dublova. On je u tandemu sa Špancem Marselom Granoljersom savladao Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana sa 6:3, 6:7, 14:12.

Oni će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom duela između švedsko-australijskog para Simon Aspelin/Pol Henli i austrijsko-izraelske kombinacije Julijan Knole/Endi Ram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu