Nova vest
Tenis

Četvrtak, 13.05.2010.

20:10

Madrid:Troicki u četvrtfinalu dubla

Srpski teniser Viktor Troicki i njegov partner Španac Marselo Granoljers plasirali su se u četvrtfinale Mastersa u Madridu u konkurenciji dublova.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Njih dvojica su u drugom kolu eliminisali Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 14:12. Srpsko-španska kombinacija će u narednoj rundi igrati protiv pobednika duela između švedsko-australijskog para Simon Aspelin/Pol Henli i austrijsko-izraelske kombinacije Julijan Knole/Endi Ram.

Troicki i Granoljers ostvarili su značajan uspeh protiv favorizovanih rivala, koji su bili četvrti nosioci na turniru. Veoma dobrom igrom sigurno su dobili prvi set, u drugom su poraženi u taj-brejku, da bi u odlučujućem trećem bili smireniji i precizniji, pa su posle maratonske borbe zasluženo trijumfovali nakon jednog časa i 43 minuta igre.

U drugom kolu konkurencije dublova u četvrtak će nastupiti i najveći favoriti i prvi nosioci na turniru, Nenad Zimonjić i Danjel Nestor, koji će igrati protiv Šveđanina Roberta Lindšteda i Rumuna Horije Tekaua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu