Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 08.02.2010.

15:46

FED kup: Srbija izbegla Belgiju

FED kup selekcija Srbije igraće u plej ofu za opstanak u Svetskoj grupi sa selekcijama Slovačke, Australije, Estonije ili Francuske.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Selekcija Srbije neće moći da igra sa Belgijom u plej ofu za opstanak u Svetskoj A grupi Fed kupa 24. i 25. aprila ove godine. Eventualni duel sa selekcijom za koju mogu da nastupaju Žistin Enan, Kim Klajsters,Janina Vikmajer, izbegnut je pošto će obe selekcije biti medju nosiocima.

Belgija će na žrebu, koji je zakazan za sredu, biti prvi nosilac, jer na novoj objavljenoj rang listi Medjunarodne teniske federacije (ITF) zauzima šesto mesto. Drugi nosilac biće Ukrajina , treći Nemačka, a četvrti Srbija.

To znači da će mogući protivnici naše reprezentacije biti Slovačka, Francuska, Australija i Estonija.

Posle pobede u četvrtfinalu Svetske B grupe protiv Poljske, Belgija se sa desetog probila na šesto mesto najboljih selekcija sveta. Ukrajina je sedma, Nemačka osma, a Srbija je sa sedme, pala na devetu poziciju.

U donjem delu žreba Slovačka je deseta, Francuska 11, Australija 12, a Estonija 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu