Nova vest
Tenis

Utorak, 03.11.2009.

18:22

Bazel: Troicki u drugom kolu

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo ATP turnira serije 500 u Bazelu pobedom nad Nemcem Bendžaminom Bekerom u dva seta – 6:2, 7:6 (5).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Duel Troickog i Bekera trajao je 87 minuta. Protivnik srpskog tenisera u narednoj rundi biće pobednik duela Filip Pečner – Marin Čilić.

Bio je ovo prvi međusobni duel Troickog i Bekera. Srpski teniser odigrao je veoma dobar prvi, i nešto slabiji drugi set, ali je i pored toga posao završio nakon dva perioda.

U prvom delu Troicki Bekeru, koji je trenutno 43. na svetu, nije dao šansu. Servirao je odlično i veoma brzo je rešio prvi set u svoju korist rezultatom 6:2.

I drugi period je počeo odlično po našeg tenisera. Napravio je Troicki u petom gemu brejk za 3:2, ali je već u narednom izgubio svoj servis gem, i nakon toga se ušlo u taj-brejk.

Više koncentracije u ’dodatnom gemu’ imao je Troicki koji je na kraju dobio taj period sa 7:5.

Naredni protivnik srpskog tenisera biće Pečner sa kojim se nije sastajao, ili Čilić od koga je izgubio sva tri prethodna puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu