Nova vest
Tenis

Sreda, 16.07.2008.

17:39

Zimonjić u četvrtak kreće na put

Teniser Srbije Nenad Zimonjić trenira u Beogradu iako mu povređena leva ruka još nije izlečena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Ruka je dobro, ali nije potpuno zalečena. Trebaće još neke tri i po nedelje dok se potpuno ne zaceli, a do tada ću nositi longetu sa kojom mogu da igram", rekao je Zimonjić. Teniser će još u četvrtak trenirati, a onda putuje za Toronto, zatim ide u Sinsinati, u SAD i na kraju u Peking, na Olimpijske igre.

Nenad Zimonjić se posle treninga potpisivao na loptice, rekete, torbe, kačkete i drugu opremu mnogobrojne dece raznih uzrasta koja su došla da gledaju trening i da traže autogram.

"Prvi put treniram ovde na 'Olimpu' i lepo je sređeno, ali nisam ovo očekivao", kazao je nasmejani reprezentativac o interesovanju koje je izazvao, "Ne smeta mi nimalo, štaviše. Treba imati strpljenja za tu decu i nove generacije tenisera i treba ih podržati."

Zimonjić će u Pekingu na olimpijskom turniru igrati u dublu sa Novakom Đokovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Tenis

Iga silovito do treće runde Rima

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u treće kolo turnira u Rimu, pošto je pobedila 77. teniserku sveta Amerikanku Bernardu Peru posle dva seta, 6:0, 6:2.

Beta

23:08

10 h

Tenis

Poznato kada Đoković izlazi na teren

Srpski teniser Novak Đoković će meč drugog kola mastersa u Rimu protiv Francuza Korentana Mutea igrati u petak uveče posle 19 časova, saopšteno je na sajtu turnira.

Tanjug

20:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu