Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.07.2010.

23:15

Nova ’akcija’ Džimija Džampa

Svetski poznat navijač Barselone Džimi Džamp najavio je finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi jednom od svojih ’akcija’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pre početka utakmice između Španske i Holandije Džimi Džamp se našao na terenu stadiona „Stadion fudbala“ i krenuo ka peharu namenjenom svetskom šampionu.

Navijač Barselone je odglumio nameru da će ukrasti pehar što je uplašilo čelne ljude Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Džimi Džamp je postao poznat posle nekoliko sličnih incidenata, a jedan od njih se desio tokom finala Evropskog prvenstva 2004. godine, kada je tokom finala između Grčke i Portugala bacio zastavu Barselone u lice 'izdajice' u redovima madridskog Reala Luisa Figa.



Isto je učinio i Tjeriju Anriju 2006. godine u polufinalu Lige šampiona između Viljareala i Arsenala, ali svi pamte Evropsko prvenstvo 2008. godine kada je tokom utakmice između Nemačke i Turske istrčao na stadion sa tibetanskom zastavom i majicom sa natpisom „Tibet nije Kina“.

Džamp je nekoliko puta kažnjen velikim novčanim kazmana, ali ga to ne sprečava u svojim 'akcijama'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve