Nova vest
Rukomet

Nedelja, 08.04.2012.

11:12

Andrea Lekić i Đer u finalu LŠ

Kapiten reprezentacije Srbije i jedna od najboljih rukometašica sveta, Andrea Lekić plasirala se sa svojim klubom u finale Lige šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U prvom meču, Đer je izgubio na gostovanju ekipi Oltčima u Rumuniji sa 35:31, ali je revanš u Vespremu pripao Andreinoj ekipi sa 31:23.

Dominacija mađarskog tima u svim segmentima igre trajala je tokom čitavog meča, a kapiten Srbije odigrala je sjajan meč i postigla pet golova.

Ovo je najlepše jutro od kako sam došla u Mađarsku. Presrećne smo, korak sam bliže ostvarenju sna. Nisam znala kako da se radujem, ali do finala mogu da uvežbam”, rekla je Lekićeva u nedelju ujutro, “Posle utakmice u Rumuniji revanš smo čekale pod velikim pritiskom, svesne da ne smemo da gledamo u semafor. Bile smo strpljive u napadu, imale konstantu 60 minuta i odigrale sjajnu odbranu koja je bila ključ pobede”.

Đer će u finalu igrati protiv boljeg iz susreta Larvika i Budućnosti, koja ima prednost od 22:20 posle prvog meča. Revanš se igra u nedelju od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu