Nova vest
Rukomet

Utorak, 14.09.2010.

23:24

Divac primio predsednika IHF

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac primio je u Olimpijskoj kući Mustafu Hasana, predsednika Međunarodne rukometne federacije (IHF).

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prestavnici IHF doputovali su u Srbiju kako bi razgovarali o kandidaturi Rukometnog saveza Srbije za organizaciju Svetskog prvenstva za žene 2013. godine.

„Rukomet je sport koji je izuzetno popularan u našoj zemlji i igra se u svim regionima. Za razvoj rukometa je veoma važno što će se u Srbiji 2012. godine održati Evropsko prvenstvo za muškarce“, rekao je Divac.

OKS podržava kandidaturu Rukometnog saveza Srbije za dobijanje Svetskog prvenstva za žene 2013. godine, uz uverenje da bi organizacija ovog takmičenja doprinela popularizaciji rukometa i ženskog sporta kod nas“, dodao je Divac.

Predsednik OKS informisao je predsednika IHF o aktivnostima povodom obeležavanja 100. godišnjice OKS i pozvao ga da bude gost na Generalnoj skupštini EOK-a koja će se, kao centralni događaj obeležavanja tog jubileja, održati krajem novembra u Beogradu.

Predsednik IHF Hasan Mustafa se zahvalio na prijemu i istakao da mu je drago što je veoma poznati sportista na čelu Olimpijskog komiteta i poželeo mu puno uspeha u radu.

Pored predsednika IHF, u delegaciji su bili Leon Kalin, predsednik takmičarske komisije IHF, Velimir Marjanović, predsednik i Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu