Nova vest
Rukomet

Subota, 11.10.2008.

19:36

HSV Hamburg pobedio u Danskoj

Rukometaši HSV Hamburga pobedili su u gostima FC Kopenhagen rezultatom 34:31 (13:12), u drugom kolu Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nemci su tako ostvarili drugi trijumf u grupi, u kojoj se takmiče još Crvena zvezda i Tatran Prešov, čiji meč se kasnije u subotu igra u Slovačkoj. Kopenhagen ima pobedu iz Beograda, dok su šampioni Slovačke i Srbije na startu takmičenja doživeli poraze.

Meč u Farumu odlučen je u samom finišu, a presudile su – stative. Najpre je Kžištof Lijevski ubacio loptu u mrežu domaćina uz pomoć stative za plus dva, a zatim se udarac Andersa Kristensena od stative odbio u polje, pa je Hamburg sačuvao prednost.

Domaćin je bolje počeo utakmicu pred 2200 gledalaca, vodio 5:2, ali su Nemci, koji su jedan od favorita cele Lige šampiona, već do poluvremena vodili 13:12.

Vukašin Rajković dao je šest golova za FCK, u čijim redovima je najefikasniji bio pomenuti Kristensen sa 7 pogodaka. U sastavu HSV-a po osam puta pogodili su Blaženko Lacković i Bertran Žil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu