Nova vest
Odbojka

Sreda, 09.11.2016.

17:40

OSS: Gajić rival Vanji, Miljković potpredsednik

Okružni odbojkaški savez Valjeva poslao je Odbojkaškom savezu Srbije predlog da Zoran Gajić bude kandidat za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

OSS: Gajić rival Vanji, Miljković potpredsednik
Foto: StarSport

Pismo je potpisao Zoran Obrenović, predsednik OOS Valjeva.

Izborna Skupština OSS biće održana u nedelju, 27. novembra u 12.00 časova u boegradskom hotelu „M“, a protivkandidat Gajiću biće legendarni odbojkaš Vanja Grbić.

„Na nagovor mnogobrojnih odbojkaških ljudi, koji su izrazili poverenje u mene, prihvatio sam da se kandidujem za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Posebna mi je čast što me je dva puta lično zvao gospodin Aleksandar Boričić u povodu predstojećih izbora, što sam shvatio kao podršku i njegovu brigu za srpsku odbojku“, rekao je Gajić, a prenosi specijalizovani portal odbojka-volleyball.com.

Ime našeg najtrofejnijeg stručnjaka se od starta spominjalo, ali do danas on se nije oglašavao po tom pitanju, a kako je sam govorio, niko ga nije zvao, pa nije imalo ni razloga.

„Mnogo je bilo onih koji su me tada zvali, ali je sve bilo sporadično i ništa konkretno, pa nisam tome mnogo pridavao važnosti. Ali kada sam video sada da je to postalo masovno i da me podržava puno ljudi, prihvatio sam. Pravim plan i program koji ću u narednom periodu prezentovati. Smatram ovo velikom odgovornošću, jer je Aleksandar Boričić napravio Savez koji je izuzetan i priznat u celom svetu, a to treba nastaviti u budućnosti. Siguran sam da mogu nato nešto da uradim“, dodao je

A onda je otkrio i jednu ekskluzivnu stvar.

„Plan je da prvi npotpredesdnik bude Ivan Miljković, sa kojim sam razgovarao i on je prihvatio takvu ideju“, zaključio je Gajić.

Regionalni odbojkaški savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OSS najkasnije do srede, 23. novembra do 00.00 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu