Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 15.11.2010.

15:43

Dušanka Karić u Karšijaki

Dušanka Karić potpisala je ugovor sa turkom ekipom Karšijaka iz Izmira.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnja igračica Poštara, posle Francuske, Rusije i Rumunije, igraće u turskom šampionatu gde već nastupaju Jelena Nikolić i Ivana Đerisilo.

"Pokupovali su najbolje igrače širom sveta, i pet, šest vodećih timova imaju budžete identične fudbalskim timovima, što je do pre neku godinu bilo nezamislivo. Naša ekipa je sastavljena od mladih i perspektivnih turskih igračica, a pored mene od stranaca u klubu je Hrvatica Antonija Kaleb," kaže Dušanka Karić.

Karićeva je zadovoljna novom sredinom.

"Mnogo mi je drago što sam se ove godine našla u velikom klubu sa dugom tradicijom kao što je Karšijaka, koji je osnovan pre 100 godina. Organizacija kluba je na vrhunskom nivou, što se može primetiti na svakom koraku. Prezadovoljna sam kako su me saigrači, treneri i ljudi iz kluba prihvatili, toliko da se osećam kao kod kuće," rekla je Karićeva i dodala da joj se sviđa i grad.

"Izmir je fantastičan grad, na obali Egejskog mora. Ima oko tri miliona stanovnika. Klub mi je obezbedio stan u najlepšem delu grada."

Dušanka Karić rođena je 7. juna 1986. godine, visoka je 187 cm i igra na poziciji primača servisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu