Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 29.04.2010.

16:14

VL: Proglašeni najbolji u aprilu

Odbojkašica Crvene zvezde Stefana Veljković i odbojkaš Radničkog Konstantin Čupković proglašeni su za najbolje igrače u aprilu u Viner štediše ligi Srbije.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Nagrade su im uručene na svečanoj ceremoniji održanoj u beogradskom klubu Sokoj, kojoj su prisustvovali osvajači nagrada tokom čitave sezone. Kristof Rat, član Upravnog odbora kompanije Viner štediše osiguranje, uručio je Ani Bjelici i Aleksandru Atanasijeviću, najboljim mladim igračima domaćeg prvenstva, polise životnog osiguranja.

Stefana Veljković i Konstantin Čupković dobili su čekove na po 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice i odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, kompanije Viner štediše osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Dvoje odbojkaša pomogli su svojim timovima, Crvenoj zvezdi i Radničkom, da dođu do tiltula šampiona Srbije.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je Kristofu Ratu "specijalnu plaketu" Odbojkaškog saveza Srbije, a Ana Bjelica zastavicu lige sa potpisima svih osvajača nagrada u sezoni 2009./2010.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu