Nova vest
Košarka

Subota, 15.12.2018.

16:36

Dženkins: Zvezda mi je omiljeni klub u Evropi

Bivši košarkaš Crvene zvezde, a sada Himkija, Čarls Dženkins prisetio se lepih dana u crveno-belima i rekao da i dalje za njih navija.

Izvor: LN

Autor: LN

Dženkins: Zvezda mi je omiljeni klub u Evropi
Foto: Starsport

Dženkins je u Zvezdi stekao mnogo prijatelja, sa kojima i dan danas ima dobar odnos, ali je ipak otišao u

Dženkins i dalje gleda sve mečeve svog bivšeg kluba, koji mu je omljeni u Evropi.

"Gotovo da ne propuštam nijednu utakmicu, gledam svaki put kada imam vremena. Zvezda mi je omiljeni kub u Evropi i jedan sam od najvećih navijača Crvene zvezde. U klubu i dalje imam mnogo prijatelja", rekao je Dženkins za ruske medije.

Amerikanac je u dva navrata igrao u Beogradu, a često je isticao kako je obožavao da živi u glavnom gradu Srbije.

"Ne razmišljam o selidbi u Srbiju kada završim karijeru. Cela porodica mi je u Americi. Kada bi na svetu postojalo mesto gde bi moja porodica i prijatelji iz Srbije mogli da budu blizu jedni drugima, bio bih najsrećniji na svetu", dodao je Dženkins.

Dženiknsu odgovara moderna košarka, ali ipak voli onu malo stariju.

Odgovoriću to tako da nikoga ne uvredim. Osećam se dobro u modernoj košarci, jer verujem da stalno napreduje, ali se mnogo lepo osećam kada gledam košarku koja se igrala pre dvadeset-trideset godina", jasan je popularni "Đenka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu