Nova vest
Košarka

Subota, 30.04.2016.

22:38

Radonjić: Navijači, dođite u Mitrovicu da slavimo

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan pre svega odbranom u drugom meču finalne serije ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Navijači, dođite u Mitrovicu da slavimo
Starsport

Zvezda je pobedila Mega Leks sa 93:7, povela je sa 2-0 u seriji i došla na korak od odbrane trofeja u regionalnom takmičenju.

Zvezdin trener zahvalio se navijačima i pozvao ih da dođu u Sremsju Mitrovicu gde će crveno-beli pokušati da osvoje trofej.

„Poveli smo sa 2-0, odigrali smo bolju odbranu, bili dobri u napadu. Serija je takva da će uslediti analiza, ali sve u smeru da želimo da damo sve od sebe u Mitrovici da dobijemo. Hvala navijačima, pozivam ih da dodju u Mitrovicu da osvojimo trofej. Gde god da smo uzeli trofej bilo je naših navijača, zavisi koliko, mi osećamo njihovu podršku bez obzira na to gde igramo.“

Vasilije Micić rekao je da se ekipa već okrenula narednoj utakmici.

„Utakmica je bila bitna, odigrali smo bolje u odbrani i lakše dosli do pobede. Vreme je da se okrenemo sledećoj utakmici i pokušamo da na njoj osvojimo titulu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d