Nova vest
Košarka

Sreda, 02.03.2016.

09:43

Kome država daje više, Partizanu ili Zvezdi?

Kome država daje više novca, Partizanu ili Crvenoj zvezdi, večna dilema navijača dva tima koju je donekle razrešio premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Autor:B92

Kome država daje više, Partizanu ili Zvezdi?
Foto: Starsport

Vučić je gostujući na javnom servisu istakao da država više daje košarkaškom klubu Partizan nego Zvezdi, dok fudbalski klub Zvezda dobija 5-10 puta više od Partizana.

"Što se tiče košarkaškog kluba Partizan, država Srbija, i ja lično, više puta smo pomogli njemu nego košarkaškog klubu Crvena zvezda. To je tako, ali niko iz uprave Partizana to neće, ili ne sme da kaže. Razumem da je lakše da se sa tribina viče "Vučiću p****u'" nego "Uprava, napolje!", ali ja sada govorim navijačima Partizana: država je više pomogla vašem košarkaškom klubu nego Zvezdi. Kada je o fudbalu reč, Zvezda je dobila mnogo više novca od crno-belih, pet ili deset puta više", rekao je Vučić.

"Znate šta prvo kažu kad izgube neku utakmicu od Partizana, u košarci ili u fudbalu? "To je Vučić namestio zbog izbora". Tom ludilu nema kraja. Ja sam se kao predsednik Vlade ponašao veoma fer, trudio sam se da svi budu zadovoljni. Oni koji mogu da budu nezadovoljni su navijači Vojvodine, OFK-a, Rada...", dodao je premijer čiji je brat Andrej bio u upravi KK Crvena zvezda Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu