Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.11.2015.

09:59

Milojević: Ni ja nisam ovo očekivao

Trener Mega Leksa Dejan Milojević kaže da je prezadovoljan pobedom nad Krkom (84:77 posle produžetka) u 12. kolu ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Photo: Mega Leks

“U sezoni su nekad bitnije pobede kad ne igrate dobro. Ovog puta odbrambeno smo bili vrlo dobri tri četvrtine i u produžetku, ali je u tom segmentu igre prva četvrtina bila loša jer smo primili 26 poena. Sve ostalo je bilo na našem prepoznatljivom nivou ove sezone“, kaže Milojević.

“Naterali smo Krku na 21 izgubljenu loptu i to je bio ključ pobede uprkos očajnom šutu za tri poena (6-29), i to naših glavnih igrača Luvavua i Ivanovića. Međutim, i oni su dali svoj doprinos u odbrani, mislim da smo bili dovoljno hrabri i priveli utakmicu kraju na pravi način. Sad imamo skor 9-3 i koliko god da sam optimista, ne mogu da kažem da sam baš ovo očekivao, ali neću uopšte da razmišljam o kraju sezone nego da idemo utakmicu po utakmicu i da dobijemo koga god možemo“, dodao je trener Mege.

Đorđe Simeunović meč je završio sa 4 poena, sva četiri u završnici, i 9 skokova.

“Ovo je bila veoma važna utakmica za nas. Čestitao bih igračima obe ekipe na velikoj borbi, a mojoj ekipi na izuzetno bitnoj pobedi. Znali smo da će biti teško, ali uspeli smo da se izvučemo iz teške situacije na kraju meča i zasluženo trijumfujemo. Ovog puta je naša kondicija došla do izražaja“.

U sledećem kolu Mega gostuje Metalcu u Valjevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu