Nova vest
Košarka

Petak, 02.01.2015.

10:32

Noćioni: Zaustaviti velikog čoveka

Krilni košarkaš Real Madrida Andres Noćioni kaže da će u meču sa Crvenom zvezdom ključno biti da se osujeti Boban Marjanović.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

“Moramo da zaustavimo ’velikog čoveka’ – cela Evroliga govori o njemu. Izvrsno igra, dominantan je u reketu. Probaćemo da ga oteramo iz reketa, ali nije on njihovo jedino oružje – Zvezda igra sa mnogo energije i posebno je jaka na domaćem terenu“, rekao je 35-godišnji Noćioni.

Argentinac je svestan da njegov tim očekuje, kako je napisala španska Marka, “pakao“ u Kombank areni.

“Nadam se da možemo da počnemo godinu velikim trijumfom. Ovde u Beogradu uvek je teško pobediti – Zvezda je sjajan tim, navijači su odlični i očekujem interesantnu utakmicu. Uvek je bolje kada je puna arena, lepo je to videti“, dodao je ’El Ćapu’.

Trener Zvezde Dejan Radonjić istakao je da njegovi igrači žele pobedu i da se „čuda nazivaju tim imenom jer se ne dešavaju svakog dana“.

Evroliga se pred početak Top16 faze osvrnula na partije koje je pružao MVP prve faze Boban Marjanović, kojem je posvetila četvrtominutni video.

Na našem sajtu možete da pročitate i novogodišnji intervju sa bekom Crvene zvezde Brankom Lazićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu