Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.11.2014.

22:29

EL: CSKA moćan i bez Teodosića

Moskovski CSKA ubedljivo je savladao Makabi 84:61, iako je igrao bez Miloša Teodosića u Tel Avivu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ruski tim je zabeležio sedmu pobedu, pa ima po dva trijumfa više od Izraelaca i španske Malage.

Andalužani su u sedmom kolu Evrolige poražen od Albe u Berlinu 79:78, košem Redžija Redinga u poslednjoj sekundi meča.

CSKA je već u prvom poluvremenu stekao 20 poena prednosti postigavši čak 50, da bi u nastavku rutinski sačuvao prednost. Moskovljani su igrali sa samo sedmoricom igrača u rotaciji, petorica su imala dvocifren učinak, a jednom je falio poen.

Najefikasniji je bio Soni Vims sa 19 poena (4/8 za tri)m dok je Saša Kaun ostvario dabl-dabl sa 15 poena i 10 skokova. Po 13 poena dodali su Nando De Kolo (7sk) i Andrej Voroncevič (6sk, 4as).

Makabi je imao tek nešto oko 35% šuta iz igre, a predvodio ga je Devin Smit sa 14 poena uz 7 skokova. 12 poena dodao je Silven Landesberg, dok je 11 postigao Markes Hejns.

Junak Albe Reding meč je završio sa 17 poena (7/9 dva) uz 6 skokova, a po 12 su postigli Aleks Renfro i Džamel Meklin. Najbolji u timu Unikahe bili su Stefan Marković i Rajan Tulson sa po 15 poena.

Nemci su trećim trijumfom napravili veliki korak ka Top 16. Po dve pobede manje imaju Cedevita i Limož, koji se sastaju u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu